Product added to basket

Mød ledelsen

Direktion

 

Jesper Uggerhøj, CEO

Jesper indtrådte som CEO for Løgismose Meyers 1 januar 2019, hvor han siden 2017 havde siddet i bestyrelsen. Han har en international baggrund og 30 års erfaring fra fødevarebranchen, og har tidligere arbejdet for bl.a. Arla, Toms, Løgismose/Summerbird, Premier/Polar Is og Irma. Jesper har en HD i afsætning fra CBS og en MBA fra University of Laverne. Jesper er formand for Industriens Almene Arbejdsgiverforening og medlem af hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Industri.

 

Lizette Kjellerup, CFO

Lizette kom til Løgismose Meyers i foråret 2019. Siden 2013 har Lizette siddet som CFO i Falck Training, og dertil kommer en bred erfaring fra Novo Nordisk, Alpharma og SOS International, hvor hun har beskæftiget sig med financiel og business controlling, samt løst en række konsulentopgaver.  Lizette har en kandidatgrad i Economics & Business Administration, Financial Management & Accounts fra Aarhus Universitet. Den har hun sidenhen suppleret med en MBA.

 

Bestyrelsen

 

Per Harkjær, bestyrelsesformand – Holding & Operational Board

Per Harkjær har mere end 30 års arbejdserfaring fra føde- og drikkevareindustrien i Europa, USA og Asien. Han har tidligere været CEO i TOMS Group, Findus Group og United Coffee og har gennem tiden arbejdet med en lang række kapitalfonde, hvor han blandt andet har deltaget aktivt i diverse forretningsudviklingsprogrammer. Han har en bachelorgrad i international marketing fra Copenhagen Business School. Per har desuden en række bestyrelsesposter i andre fødevarevirksomheder og har siden 1. juni 2018 været bestyrelsesformand i Løgismose Meyers.

 

Thomas Klitbo, næstformand – Holding & Operational Board

Partner i IK Investment Partners og rådgiver for IK Fund VII. Thomas Klitbo startede i IK i 2007 efter en årrække som konsulent for The Boston Consulting Group. Medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers siden januar 2015 og sidder desuden i bestyrelsen hos VPS, Hansen Protection, TeleComputing og Ellab. Han har en MSc fra The School of Economics and Management på Aarhus Universitet.

 

Jacob Grønlykke – Holding Board

Jacob Grønlykke er vendt tilbage til bestyrelsen, som han bortset fra en kortere pause har været medlem af siden 2015. Jacob  er uddannet som civilingeniør fra Polyteknisk Læreanstalt i 1985 og kastede sig efter uddannelsen over reklamer og var med til at åbne reklamebureauet Saatchi & Saatchi i Danmark, hvor han var kreativ direktør og bl.a. stod bag adskillige prisbelønnede reklamefilm og kampagner. Jacob Grønlykke overtog sammen med sine brødre Løgismose efter deres forældre.

 

Claus Meyer – Holding Board

Claus Meyer har i mere end 30 år arbejdet for at forbedre madkulturen i Danmark. Gennem en bred vifte af serviceydelser, projekter og produkter iværksætter Claus Meyer initiativer i hele værdikæden fra jord til bord; altid med maden og måltidet i centrum. Claus Meyer er uddannet Cand. Merc. Int. fra Handelshøjskolen i København i 1991.

 

Christopher Masek – Holding Board

Chief Executive Officer i IK Investment Partners. Christopher Masek startede i IK i 2000 efter 10 år som partner hos KPMG Corporate Finance i Paris. Medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers siden januar 2016 og sidder desuden i bestyrelsen hos Hansen Protection og VPS samt en række andre. Han dimitterede i 1987 fra Institut d’Etudes Politiques de Paris, er uddannet jurist fra Paris University og har en MA i international økonomi fra Yale University.

 

Jørn Tolstrup Rohde – Operational Board

Jørn Tolstrup Rohde var fra 2009-2016 Senior Vice President Western Europe i Carlsberg Group. Før det blandt andet CEO for Carlsberg Danmark og KiMs, Orkla’s snacks forretningsenhed i Danmark og Norge. Jørn sidder i dag i bestyrelsen som formand for blandt andet 3C Group A/S, Blue Ocean Robotics A/S, Alfred Pedersen & Søn A/S, samt næstformand i Sund & Bælt A/S og Fermern A/S. Jørn Tolstrup har en HD i Marketing Management og HD i Accounting fra Syddansk Universitet.

 

Andy Harris - Operational Board

Arbejder som selvstændig foodservice-rådgiver med base i England. Fra 2015 til 2018 var Andy Head of Global Business Development i danske ISS. Fra 1995 frem til 2015 var Andy Harris en del af den engelskbaserede facility management og catering-virksomhed Compass Group, senest i rollen som Group Director.

 

Nina Hoffmann Von Holten - Operational Board

Director i IK Investment Partners og rådgiver for IK Fund VII. Nina Hoffmann Von Holten startede i IK i 2013 efter at have arbejdet for investeringsbanken Goldman Sachs i London. Hun har en Cand.Merc. i Finansiering og Strategi fra Copenhagen Business School.

 

 

Ejere

 

Selskabet har registreret følgende anpartshavere med mere end 5 % af anpartskapitalens stemmerettigheder eller pålydende værdi:

 

L+M INTERNATIONAL

DANSK VÆKSTKAPITAL K/S

CLAUS MEYER HOLDING A/S

L+M MANCO HOL­DING APS

 

Selskabet har registreret følgende aktionærer med min­dre end 5% af aktiekapitalens stemmerettigheder eller pålydende værdi:

 

JACOB GRØNLYKKE HOLDING APS

MIKAEL GRØN­LYKKE HOLDING APS,

S.AA.O HOLDING APS

MERETE HOLST HOLDING APS

PLNOVEMBER2015 APS