Product added to basket

Mød ledelsen

Direktion:

Jesper Uggerhøj, CEO
Jesper indtrådte som CEO for Løgismose Meyers 1 januar 2019, hvor han siden 2017 havde siddet i bestyrelsen. Han har en international baggrund og 30 års erfaring fra fødevarebranchen, og har tidligere arbejdet for bl.a. Arla, Toms, Løgismose/Summerbird, Premier/Polar Is og Irma. Jesper har en HD i afsætning fra CBS og en MBA fra University of Laverne. Jesper er formand for Industriens Almene Arbejdsgiverforening og medlem af hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Dansk Industri.


Lizette Kjellerup, CFO

Lizette indtrådte som CFO i Løgismose Meyer i juni 2019. Siden 2003 har hun været CFO i SOS International og fra 2013 CFO i Falck Safety Service. Hertil kommer tidligere erfaring fra Novo Nordisk og Novozymes og længere tilbage også fra restaurationsbranchen. Lizette har en Cand.Merc i Økonomi og Regnskab fra Århus Universitet, suppleret med tilvalg indenfor markedsføring og psykologi. Den er sidenhen blevet suppleret med MBA i Corporate Govenance.

  

Bestyrelsen for Løgismose Meyers Holding:

 

Per Harkjær, bestyrelsesformand
Per Harkjær har mere end 30 års arbejdserfaring fra føde- og drikkevareindustrien i Europa, USA og Asien. Han har tidligere været CEO i TOMS Group, Findus Group og United Coffee og har gennem tiden arbejdet med en lang række kapitalfonde, hvor han blandt andet har deltaget aktivt i diverse forretningsudviklingsprogrammer. Han har en bachelorgrad i international marketing fra Copenhagen Business School. Per har desuden en række bestyrelsesposter i andre fødevarevirksomheder og har siden 1. juni 2018 været bestyrelsesformand i Løgismose Meyers.

 

Christopher Masek, næstformand
Chief Executive Officer i IK Investment Partners. Christopher Masek startede i IK i 2000 efter 10 år som partner hos KPMG Corporate Finance i Paris. Medlem af bestyrelsen i Løgismose Meyers siden januar 2016 og sidder desuden i bestyrelsen hos Hansen Protection og VPS samt en række andre. Han dimitterede i 1987 fra Institut d’Etudes Politiques de Paris, er uddannet jurist fra Paris University og har en MA i international økonomi fra Yale University.

Mads Ryum Larsen
Partner i IK Investment Partners.

 

Jacob Grønlykke
Jacob er uddannet som civilingeniør fra Polyteknisk Læreanstalt i 1985 og kastede sig efter uddannelsen over reklamer og var med til at åbne reklamebureauet Saatchi & Saatchi i Danmark, hvor han var kreativ direktør og bl.a. stod bag adskillige prisbelønnede reklamefilm og kampagner. Jacob Grønlykke overtog sammen med sine brødre Løgismose efter deres forældre.

 

Claus Meyer
Claus Meyer har i mere end 30 år arbejdet for at forbedre madkulturen i Danmark. Gennem en bred vifte af serviceydelser, projekter og produkter iværksætter Claus Meyer initiativer i hele værdikæden fra jord til bord; altid med maden og måltidet i centrum. Claus Meyer er uddannet Cand. Merc. Int. fra Handelshøjskolen i København i 1991.

 

Nina Hoffmann Von Holten
Director i IK Investment Partners og rådgiver for IK Fund VII. Nina Hoffmann Von Holten startede i IK i 2013 efter at have arbejdet for investeringsbanken Goldman Sachs i London. Hun har en Cand.Merc. i Finansiering og Strategi fra Copenhagen Business School.

 

 

Bestyrelsen for Løgismose A/S:

  • Per Harkjær - bestyrelsesformand
  • Christopher Masek - næstformand
  • Mads Ryum Larsen
  • Nina Hoffmann Von Holten
  • Jørn Tolstrup

 

Bestyrelsen for Meyers A/S:

  • Per Harkjær - bestyrelsesformand
  • Christopher Masek - næstformand
  • Nina Hoffmann Von Holten
  • Mads Ryum Larsen
  • Andrew Harris